UV-print

Skab en personlig kundeoplevelse i al slags vejr

UV-print er perfekt, hvor vind og vejr har betydning

Vi leverer alt inden for UV-print. Fra små til store print. Dine budskaber forstærkes gennem det visuelle udtryk.

Med udgangspunkt i dine forventninger og behov håndterer vi layout og grafisk produktion af dine grafiske opgaver, der skaber genkendelighed fra start til slut.

Tag fat i os, når du vil inspirere dine kunder, både professionelt og personligt, med print til al slags vejr. Vi har stor erfaring med print, der fortæller en historie.

Om UV-print

UV-farver til print har en høj kvalitet og god holdbarhed. Vi har her mulighed for at printe på transparente materialer med hvid under øvrige CMYK-farver.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER​

  • Skilte
  • Emballage
  • Etiketter

Det tekniske

BREDDE

320 cm.

 

MATERIALER

Forex, glas, PP, folie, ibond, akryl og træ.

ANVENDELSE

Kun fantasien sætter grænsen.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?​

Storformatprint

Vi leverer alt inden for storformatprint til alle flader. Både indendørs og udendørs. Så I klart kan kommunikere, hvem I er, og hvad I står for.

UV-print

UV-print er perfekt, hvor vind og vejr har betydning. Printet er slidstærkt og resistent over for sollys. Det styrker jeres profil og skaber værdi i lang tid.

Serigrafisk tryk

Vi producerer små som store serier af skilte, emballage og etiketter. Så I kan skabe resultater med det, I er gode til. Hver dag.

Figurskårene skilte

Få et stærk og målrettet udtryk med udskårne tekster, figurer og logo. Vi skærer det ud for dig i bløde materialer og karton.

Offset

Vi printer offset på papir og karton op til 300. Ved offsettryk er du sikret den højeste trykkvalitet og et eksklusivt look. Hver gang.

Rådgivning

Lad os hjælpe jer med at holde fokus og se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring.