LIDT OM

XL serigrafi

Vores kvalitet starter ved første kontakt

Om os

XL Serigrafi ApS er stiftet i år 2000 af Anders Sørensen og Charlotte Munk. I 2007 overgik ejerskabet til Charlotte, hvorefter der tilføjes Print & Offset.

Charlotte har arbejdet med grafisk arbejde i mere end 30 år, hvilket giver store kompetencer i rådgivning inden for in- og outdoor reklameproduktion.

Kvalitet

XL Serigrafi – Print & Offset, sætter en ære i højt serviceniveau hvilket er en naturlig del af vores hverdag.

Vores kvalitet starter ved første kontakt

For XL Serigrafi – Print & Offset handler det om at skabe tryghed for vores kunder, når det gælder kvalitet og leveringssikkerhed. Hos XL Serigrafi – Print & Offset, lægger vi en ære i at kvaliteten af vores arbejde starter ved første kontakt, om det er et telefonopkald, et besøg eller en mail.

Hos XL Serigrafi – Print & Offset er vi så privilegerede, at vores samarbejdspartnere i ind- og udland har samme unikke og ufravigelige holdning til et højt serviceniveau og en høj leveringssikkerhed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kompetence

Vores erfaring og passion for grafiske opgaver gør, at vores kunder kun får en bedste og mest kompetente rådgivning

Hos XL Serigrafi – Print & Offset finder du dygtige medarbejdere med årelange erfaringer med viljen til at yde god service. Vores kundekreds er bygget op omkring langvarige relationer. Der er derfor en stor sandsynlighed for, at vi kommer til at høre fra hinanden igen og igen, når du handler hos os.