STORFORMAT PRINT​​

SKAB STOR OPMÆRKSOMHED​​

for din virksomhed på alle flader, udendørs som indendørs​​​

Vi producerer alt inden for storformatprint til alle flader. Både indendørs og udendørs. Vi printer på alle materialer, ikke mindst folie. Alle slags print til plakater, bannere og roll-ups i små og store formater. Og så leverer vi i hele landet.

Med udgangspunkt i dine forventninger og behov, håndterer vi layout og grafisk produktion af dine stofbannere, stilladsbannere, presenninger og flag fra start til slut.

Tag fat i os, når du vil inspirere dine kunder, både professionelt og personligt, med print i storformat. Banner er nemlig en meget effektiv måde at få dit budskab eksponeret på.

Om storformat print

Solvent farve er opløsningsmiddelbaseret farve.

Solvent print kan anvendes på alle medier med PVC-indhold. Solvent print anbefales til print i stort format.

Opløsningsmiddelbaserede farver er modstandsdygtige over for mange faktorer, herunder ultraviolet lys, og kræver generelt ikke laminering.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER​

  • Kunst
  • Banner
  • Skilte
  • Emballage
  • Etiketter

Det tekniske

BREDDE

500 cm.

MATERIALER

PVC, Mesh, blockout, folie og gulvklæb.

ANVENDELSE

Banner, foliedekorationer, folie tekster der kæver CMYK farver og gulvklæb.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?​

Storformatprint

Vi leverer alt inden for storformatprint til alle flader. Både indendørs og udendørs. Så I klart kan kommunikere, hvem I er, og hvad I står for.

UV-print

UV-print er perfekt, hvor vind og vejr har betydning. Printet er slidstærkt og resistent over for sollys. Det styrker jeres profil og skaber værdi i lang tid.

Serigrafisk tryk

Vi producerer små som store serier af skilte, emballage og etiketter. Så I kan skabe resultater med det, I er gode til. Hver dag.

Figurskårene skilte

Få et stærk og målrettet udtryk med udskårne tekster, figurer og logo. Vi skærer det ud for dig i bløde materialer og karton.

Offset

Vi printer offset på papir og karton op til 300. Ved offsettryk er du sikret den højeste trykkvalitet og et eksklusivt look. Hver gang.

Rådgivning

Lad os hjælpe jer med at holde fokus og se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring.