serigrafi​

INDFRI JERES FULDE POTENTIALE​​

– og giv dine kunder noget stort og helt andet end dét, de forventer

Vi producerer små som store serier af skilte, emballage og etiketter til udendørs- og indendørsbrug. Vi printer på alle materialer. Så I kan skabe resultater med det, I er gode til. Hver dag.

Med udgangspunkt i dine forventninger og behov håndterer vi layout og grafisk produktion af dine grafiske opgaver fra start til slut. Ring til os og hør mere om de mange muligheder med serigrafisk tryk.

Om serigrafisk tryk

Serigrafi egner sig godt til tryk på eks. metal, folie, PVC og akryl. Man kan ved serigrafi ramme pantonefarver med stor nøjagtighed.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER​

  • Busreklamer
  • Glas
  • Metal
  • Skilte
  • Emballage
  • Etiketter

Det tekniske

BREDDE

140 x 280 cm. (konventionel)

116 x 280 cm. (UV-farver)

MATERIALER

Folie, metal, glas og diverse plastmaterialer.

ANVENDELSE

Når opgaverne kræver pantone farver eller 2 komponenter slidstærke farver

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?​

Storformatprint

Vi leverer alt inden for storformatprint til alle flader. Både indendørs og udendørs. Så I klart kan kommunikere, hvem I er, og hvad I står for

UV-print

UV-print er perfekt, hvor vind og vejr har betydning. Printet er slidstærkt og resistent over for sollys. Det styrker jeres profil og skaber værdi i lang tid.

Serigrafisk tryk

Vi producerer små som store serier af skilte, emballage og etiketter. Så I kan skabe resultater med det, I er gode til. Hver dag.

Figurskårene skilte

Få et stærk og målrettet udtryk med udskårne tekster, figurer og logo. Vi skærer det ud for dig i bløde materialer og karton.

Offset

Vi printer offset på papir og karton op til 300. Ved offsettryk er du sikret den højeste trykkvalitet og et eksklusivt look. Hver gang.

Rådgivning

Lad os hjælpe jer med at holde fokus og se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring.