Figurskårene skilte

FANG OG FASTHOLD

dine kunders opmærksomhed. Med figurskåret tekst og logo rammer du lige i hjertet

Vi leverer alt inden for figurskåret tekst og logo i bløde materialer og karton. Fræsning af eks. bogstaver i kraftigt materiale.

Med udgangspunkt i dine forventninger og behov håndterer vi layout og grafisk produktion af dine figurskårede budskaber fra start til slut.

Det kan være godt at forny sig en gang imellem. Tal med os om, hvordan du skaber synlighed med ord og figurer, der fortæller gode historier.

Om figurskåret tekst og logo

Udskæring af logo, tekst og figurer i bløde materialer og karton.

Fræsning: Fræsning af eks. bogstaver i kraftigt materiale.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER

  • Skilte
  • Logo
  • Bogstaver

Det tekniske

BREDDE

2 x 3 m.

 

MATERIALER

Forex, ibond, karton og folie.

ANVENDELSE

Figurer, display, tekster og skæreprøver.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?​

Storformatprint

Vi leverer alt inden for storformatprint til alle flader. Både indendørs og udendørs. Så I klart kan kommunikere, hvem I er, og hvad I står for.

UV-print

UV-print er perfekt, hvor vind og vejr har betydning. Printet er slidstærkt og resistent over for sollys. Det styrker jeres profil og skaber værdi i lang tid.

Serigrafisk tryk

Vi producerer små som store serier af skilte, emballage og etiketter. Så I kan skabe resultater med det, I er gode til. Hver dag

Figurskårene skilte

Få et stærk og målrettet udtryk med udskårne tekster, figurer og logo. Vi skærer det ud for dig i bløde materialer og karton.

Offset

Vi printer offset på papir og karton op til 300. Ved offsettryk er du sikret den højeste trykkvalitet og et eksklusivt look. Hver gang.

Rådgivning

Lad os hjælpe jer med at holde fokus og se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring.