grafisk hus

VI DESIGNER OG PRINTER DIT BUDSKAB​​

så du kan kommunikere noget til nogen

Vi producerer alt inden for storformatprint til alle flader og i alle størrelser. Til figurskåret tekst og logo, der skaber ekstra blikfang og offset print, der sikrer dig en ensartet kvalitet i dine grafiske publikationer.

Vi printer på alle materialer.

Vi lægger en ære i, at kvaliteten af vores arbejde starter ved første kontakt, om det er et telefonopkald, et besøg eller en mail.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?​

Storformatprint

Vi leverer alt inden for storformatprint til alle flader. Både indendørs og udendørs. Så I klart kan kommunikere, hvem I er, og hvad I står for.

UV-print

UV-print er perfekt, hvor vind og vejr har betydning. Printet er slidstærkt og resistent over for sollys. Det styrker jeres profil og skaber værdi i lang tid.

Serigrafisk tryk

Vi producerer små som store serier af skilte, emballage og etiketter. Så I kan skabe resultater med det, I er gode til. Hver dag.

Figurskårene skilte

Få et stærk og målrettet udtryk med udskårne tekster, figurer og logo. Vi skærer det ud for dig i bløde materialer og karton.

Offset

Vi printer offset på papir og karton op til 300. Ved offsettryk er du sikret den højeste trykkvalitet og et eksklusivt look. Hver gang.

Rådgivning

Lad os hjælpe jer med at holde fokus og se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring.

Vores erfaring og passion for grafiske opgaver gør, at vores kunder kun får den bedste og mest kompetente rådgivning.